duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIEroii se întorc în noul sezon „Românii au talent“

Eroii se întorc în noul sezon „Românii au talent“

Vineri, 14 februarie, de la ora 20.30, Pro TV dă startul unui nou sezon al emisiunii „€œRomânii au talent“, show-ul care a bătut toate recordurile de audienţă în materie de divertisment.

romanii au talent 14 februarie 2014

Din acest an, publicul din faţa micilor ecrane va avea parte de o experienţă totală „Românii au talent“: se va bucura atât de spectacolul de pe scenă, cât şi de ceea ce se petrece în culise. Telespectatorii vor putea urmări ce fac juriul şi prezentatorii în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, în deplasări şi în timpul liber, precum şi discuţiile spumoase dintre aceştia.

Mai mult decât atât, din sezonul acesta, concurenţii care vor reuşi să îi lase fără cuvinte încă din etapa preselecţiilor pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au şansa să între direct în semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni „biletul verde“, care îi va trimite în penultima fază a concursului.

Prima ediţie a celui de-al patrulea sezon debutează în forţă vinerea această la Pro TV. Concurenţii se vor mişca pe ritmuri de dans, vor cântă la linguri, îşi vor demonstra forţa colosală sau talentul de aruncători la ţintă, vor desena cu picioarele, vor mânui păpuşi sau vor încerca să ia ochii prin numere de magie.

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu vor rămâne fără cuvinte când vor da din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenţi candidaţi la titlul de „cel mai talentat român“. Georgeta Gulan, „febleţea“ lui Mihai Petre, va reveni pentru a patra oară pe scena concursului.

Juriul îl va revedea şi pe Lucian Isar, cântăreţul de muzică populară nemulţumit şi cârcotaş, care s-a hotărât să îşi mai încerce norocul încă o dată. O altă figură cunoscută este dansatorul Florin Jelezoglu, dezamăgit în trecut de criticile primite, dar la fel de ambiţios ca şi până acum. De această data, unul dintre ei va reuşi să treacă în etapă următoare. Care este acesta şi cum se va descurca vor putea vedea telespectatorii tot vineri.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.