Este oficial: UNTOLD 2021 va avea loc in perioada 9-12 septembrie

Așteptarea a luat sfârșit! După mai multe luni de incertitudine, când informațiile pe care le-am avut din surse oficiale, atât de la autorități cât și de la organizatorii de evenimente, nu au fost clare, avem în sfârșit o veste bună: organizatorii festivalului Untold au anunțat că acesta va avea loc în 2021, în perioada 9-12 septembrie.

Anunțul a fost făcut în urma cu câteva minute pe pagina oficială de Facebook a festivalului printr-o postare pe care o puteți regăsi mai jos:

UNTOLD 2021 | Official Date Announcement

UNTOLDERS, HANDS UP 🙌 IT'S OFFICIAL!9-12 September 2021, CLUJ-NAPOCA, TRANSYLVANIA.

Posted by UNTOLD on Monday, June 7, 2021

Pe pagina de Facebook a festivalului au existat încă de acum o săptămână semnale și postări cum că ne îndreptăm spre o veste mare și spre faptul ca urmeaza un anunt important.

Trecând peste fericirea de moment și exuberanța dată de faptul că după un an de pauză vom avea din nou o ediție de Untold – practic cel mai mare și cel mai iubit festival de muzică din România, urmează perioada în care așteptăm cu maxim interes anunțarea artiștilor și al întregului program al festivalului.

Ca de obicei, ne așteptăm la nume mari de artisti, mai ales în ceea ce privește zona de EDM, dar nu trebuie să pierdem din vedere faptul că in multe tari a început relaxarea restricțiilor iar la momentul acesta mai sunt doar trei luni pana în septembrie.

Un aspect interesant este faptul că Untold a fost anunțat în perioada 9-12 septembrie, in condițiile în care se știa încă de la finalul lunii aprilie că în perioada 10-12 septembrie în București se va desfășura Saga Festival, un festival important, unde au fost anuntati peste 50 de artiști de top printre care ii amintim pe: Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W.

Capitolul 6 al frumoasei epopei Untold incepe sa se materializeze.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here