Europa FM este cel mai de încredere post de radio din România

Pentru al zecelea an consecutiv, Europa FM este consideratcel mai de încredere post de radio din România de către participanții la studiul TRUSTED BRANDS, realizat de revista Reader’s Digest.

Europa FM

Știrile Europa FM și cea mai bună muzică difuzată pe frecvențele Europa FM, alături de o echipă de jurnaliști recunoscută și apreciată la nivel internațional, au reușit să păstreze Europa FM în fruntea clasamentului TUSTED BRANDS și în 2015. Pentru al zecelea an Europa FM primește titlul de cel mai de încredere post de radio din România!

Poziția numărul 1 în clasamentul încrederii românilor este încă o confirmare a succesului cu care Europa FM a marcat începutul acestui an în radioul românesc, prin obținerea celui mai bun Market Share (care reprezintă procentul din volumul total de ascultare ce revine fiecărui post de radio), în Urban, în timpul săptamânii, în rândul stațiilor private.

”Cred cu tarie că a contat TOT ce s-a întâmplat în viața radioului în această perioadă, dar o misiune importantă o au Știrile Europa FM peste care au trecut numeroase tururi de scrutin (locale, parlamentare, prezidențiale). Nimeni și nimic nu au reușit să știrbească din încrederea pe care Europa FM o oferă din prima zi. Dincolo de încrederea pe care o primim și o prețuim din partea ascultătorilor, în ultimii 3 ani ne-au arătat ca au încredere în Europa FM o serie de jurnaliști care s-au alăturat echipei noastre: Cristian Tudor Popescu, Ovidiu Ioanitoaia, Cristina Stănciulescu, Dan Vardie, Vlad Petreanu, Cătălin Tolontan, Moise Guran și Andreea Esca”, a spus George Zafiu , directorul de programe Europa FM când i-a fost înmânat premiul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here