Eurovision 2014: Cobzality şi Matilda Pascal Cojocăriţa au prezentat piesa „Steaua din vis“

Trupa Cobzality a prezentat publicului larg melodia pe care o va cânta la selecţia naţională a concursului Eurovision 2014, piesă intitulată „Steaua din vis“ şi interpretată alături de Matilda Pascal Cojocăriţa.

Cobzality-feat-Matilda-Pascal-Cojocarita

Cojocăriţa este prima interpretă de muzică populară din România care îşi propune să urce pe scena Eurovision, ea acceptând propunerea celor de la Cobzality deoarece îi plac provocările şi nu refuză experienţele noi.

“La început am luat propunerea în joacă. Însă în momentul în care mi-am dat seama că e treabă serioasă, am venit în Bucureşti, am tras vocile şi am rămas în proiect. Îmi plac foarte mult Cobzality, atât ca muzicieni, cât şi ca oameni. Mă simt minunat în preajma lor, ca o colegă, o prietenă. Mă fac să întineresc”, a mărturisit artista.

Cobzality, împreună cu Matilda Pascal Cojocăriţa, se vor înscrie la Eurovision cu o piesă care îmbină sonorităţile moderne, caracteristice trupei şi muzica autentică românească. Ei se bazează şi pe o apariţie scenică spectaculoasă. Povestea de dragoste dintre o pământeană şi un astru va fi ilustrată printr-un show de zile mari, marca Robi şi Florin – aşa cum cere fişa postului încă din perioada Sistem, care va include măşti din Maramureş, tobe exotice, un căluşar şi alte elemente spectaculoase.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here