Eurovision 2014: Orlando s-a înscris în concurs cu melodia „Mi s-a aplecat“

Deja celebru pentru melodiile pe care le compune și le parodiază, Orlando, care face echipă în fiecare dimineață cu Craioveanu, Dinculescu și DJ Andi la Radio 21, s-a înscris la Eurovision 2014 cu o piesă bombă, la insistențele colegilor de la PatruLA 21.

orlando eurovision 2014 mi s-a aplecat

Piesa compusă și interpretată de iubitul DJ de radio se numește „Mi s-a aplecat”, iar proiectul s-a născut după ce băieții de la PatruLA 21 au ascultat piesa înscrisă la Eurovision de Matilda Pascal Cojocărița. Orlando a interpretat piesa folosindu-se de celebrul personaj pe care îl aduce la viață, în fiecare zi, la PatruLA 21: Ionuț Golănescu.

„Piesa pe care am compus-o se înscrie în genul rap-ului mioritic și conține cuvinte-cheie precum șură, cârnat, mândruță”, a spus Orlando.

Craioveanu, Dinculescu și DJ Andi spun că vor fi alături de colegul lor și îl vor susține până în pânzele albe. „Este cea mai tare piesă din România, la momentul actual, pentru că reușește să cuprindă chintesența, afluența și efervescența celor care suferă de românism. Românismul este o afecțiune descrisă foarte bine în balada Miorița”, a spus Craioveanu, care a adăugat că el ascultă piesa pe „repeat” în mașină și crede cu convingere că „Mi s-a aplecat” are șanse reale să ajungă în finala de Copenhaga.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here