Fă-ți un selfie cu Smiley și intri în Cartea Recordurilor

Dacă până acum, 1 mai însemna pentru toți românii mici, bere și grătare, anul acesta, debutul sezonului estival este marcat de o surpriză de proporții epice: 1 mai 2014 înseamnă posibilitatea de a intra în Cartea Recordurilor cu cel mai mare #SELFIE făcut vreodată.

smiley selfie record

Evenimentul, o premieră pentru România și pentru întreaga lume, se va desfășura la mare, în Mamaia, pe plaja Nord, cortul The Mission, începând cu ora 20 și va asigura accesul gratuit pentru toți cei care vor să scrie istorie cu #SELFIE.

Joi, 1 mai, fenomenul #SELFIE, cel care a inspirat și filmul cu același nume, atinge noi culmi: unele demne de Guiness Book. Peste 1000 de persoane sunt așteptate să participe la evenimentul care va marca întreaga vară. Sub privirile reprezentanților Guiness Book, participanții sunt invitați să stabilească împreună un nou record mondial pentru cel mai mare număr de oameni care își fac un #SELFIE în același timp.

Tot ce trebuie să facă este să vină la cortul The Mission, pe plaja Nord din Mamaia, cu un smartphone cu care să poată imortaliza clipa de glorie care îi va înscrie direct în Cartea Recordurilor.

Accesul este gratuit, iar spectacolul se anunță a fi unul incendiar, exact în spiritul #SELFIE: cu distracție de zile mari și supradoză de veselie. Nici vedetele nu vor lipsi de la momentul istoric în care românii vor stabili un nou record mondial.

Începând cu ora 20, alături de MC George Vintilă, vor încinge atmosfera cei de la Lala Band, iar de la ora 21, Smiley, cel mai în vogă artist al momentului, va face show împreună cu Alex Velea. Şi actorii principali din filmul #SELFIE: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hodja, Alex Călin, Vlad Logigan și Levent Sali vor fi prezenți la eveniment.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here