marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIFanii epuizează rapid biletele pentru concertul Al Bano şi Romina Power

Fanii epuizează rapid biletele pentru concertul Al Bano şi Romina Power

Marea întâlnire dintre Al Bano, fosta sa soţie şi parteneră de scenă – Romina Power face biletele să se epuizeze mai repede decât şi-ar fi imaginat fanii! Cei mai nerăbdători şi-au rezervat deja un loc în Sala Palatului, doborând încă o categorie de bilete: pe cea de 200 de lei.

Al Bano si Romina Power

Iniţial au fost puse în vânzare şase categorii de bilete, două fiind deja epuizate. În acest moment se mai găsesc bilete cu preţuri cuprinse între 300 şi 600 de lei, în funcţie de localizarea în sală.

Aşa cum a declarat şi Al Bano, seara de 5 noiembrie 2014 va fi de-a dreptul incredibilă: „AL BANO featuring a very special guest – ROMINA POWER” va aduce fanilor cele mai mari hituri ale legendarului duo. Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 va concerta în faţa românilor, readucandu-le în atenţie hituri precum „Felicita „, „Ci Sara”, „Liberta”, „Dialogo”, „Acqua di mare”, „Sharazan” şi multe, multe altele…

Fanii care încă nu şi-au achiziţionat bilete, pot opta pentru una dintre următoarele categorii:
– 600 lei (categoria VIP)
– 500 lei (categoria 1)
– 400 lei (categoria 2)
– 300 lei (categoria 3)
– 200 lei (categoria 4) – SOLD OUT
– 150 lei (categoria 5) – SOLD OUT

Biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se găsesc în toată reţeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.