marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIFanii lui Al Bano şi ai Rominei Power au epuizat o categorie...

Fanii lui Al Bano şi ai Rominei Power au epuizat o categorie de bilete

Se pare că fanii lui Al Bano şi ai Rominei Power s-au grăbit să-şi ocupe un loc în sală la marele concert din 5 noiembrie: o categorie de bilete este deja epuizată, iar alte două vor deveni în curând indisponibile.

Al Bano si Romina Power

Biletele cele mai ieftine – cele la 150 de lei au fost epuizate! În acest moment fanii mai au la dispoziţie bilete cu preţuri cuprinse între 200 şi 600 de lei. Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 a renăscut şi vine la Bucureşti să-şi bucure fanii cu cele mai cunoscute hituri! De la „Ci Sara”, „Acqua di mare”, „Sharazan” şi „Dialogo” la „Liberte” şi „Felicita”, toate vor putea fi ascultate la Sala Palatului pe 5 noiembrie, însuşi Al Bano promiţând în mesajul video transmis fanilor că seara de 5 noiembrie va fi una incredibilă!

Fanii care încă nu şi-au achiziţionat bilete pot opta pentru una dintre următoarele categorii:
– 600 lei (categoria VIP)
– 500 lei (categoria 1)
– 400 lei (categoria 2)
– 300 lei (categoria 3)
– 200 lei (categoria 4)
– 150 lei (categoria 5) – SOLD OUT

Biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se găsesc în toată reţeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.