Faydee: „În toată lumea se vorbeşte despre frumuseţea fetelor din România“

Faydee a lansat în premieră internațională miercuri, 17 septembrie, la Kiss FM, în cadrul matinalului realizat de Sergiu și Andrei, noua piesă ‘Habibi’ (‘I Need Your Love’), realizată împreună cu Shaggy, Mohombi și Costi Ioniță, care a venit în studio îmbrăcat într-o cămașă tradițională românească.

Kiss FM - Faydee„Am compus cântecul împreună cu Costi în studio și ne doream să colaborăm cu cineva. Și cine e mai bun decât legenda Shaggy și talentatul Mohombi?”, a spus Faydee. „Costi este foarte talentat. E unul dintre cei mai buni producători cu care am lucrat”, a declarat el. Artistul născut în Australia, ai cărui părinți sunt libanezi, a explicat că ‘habibi’ înseamnă ‘iubita mea’.

Profitând de ocazie, Andrei i-a mărturisit că este un mare fan al piesei ‘Can’t Let Go’ și și-a adus aminte că a văzut niște poze în care australianul apare alături de Antonia. „I-ai atins pielea! În România, acest lucru se pedepsește cu moartea. Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și toată lumea o iubește”, a glumit realizatorul Kiss FM.

Artistul a cântat live la Kiss FM, în premieră mondială, noul cântec. „Am făcut demo-ul și m-am gândit: Hai să i-l trimit lui Shaggy. Este un tip extraordinar. A zis: Super piesă! În trei zile am avut vocile. Și m-am gândit să mai fac o chestie foarte interesantă că, până la urmă, muzica este pentru a exprima sentimente pozitive, de dragoste… Și i-am trimis-o lui Mohombi. La fel, super reacție. Am primit vocile și ne-am trezit toți patru pe o piesă”, a povestit Costi Ioniță.

Costi a relatat apoi că și-a dorit ca videoclipul să fie filmat de fiecare artist la el acasă, dar că până la urmă s-au întâlnit în Spania. „Până la urmă, Dumnezeu a făcut așa o minune, de ne-a găsit pe toți în două zile, să putem veni în Spania. Iarăși a mai fost o minune: în ziua principală de filmare, când toate site-urile meteo arătau că va ploua, am ieșit în larg cu iahtul, soarele a ieșit dintre nori și am putut să filmăm perfect tot”, a povestit el. Costi Ioniță a dezvăluit și că fetele care apar în videoclip sunt românce, mulțumindu-le românilor din Spania pentru ajutor.

„Am simțit că sunt mândru că sunt român. Românul, oriunde s-ar duce, în orice comunitate, e ca o celulă stem, care rezolvă sistemul, care-i bun acolo unde este” a declarat Costi.

Faydee le-a mulțumit fanilor și și-a declarat din nou admirația pentru fetele din România. „Bineînțeles că-mi plac fetele din România. Jur că am fost în toată lumea și nu se vorbește decât despre fetele din România, despre cât de frumoase sunt” a spus cântărețul la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here