Feli debutează pe marile ecrane. Artista poate fi văzută în filmul „Fixeur“

Feli Donose, cunoscuta artistă din industria muzicală românească, debutează pe marile ecrane în cel mai nou lungmetraj semnat de regizorul Adrian Sitaru, „Fixeur“. Pelicula va rula din 27 ianuarie în cinematografele din România, fiind distribuită de Domestic Film.

Feli Fixeur

Feli joacă rolul unei cântărețe dintr-un restaurant. Spectatorii o vor vedea interpretând „Je ne regrette rien”, piesa lui Edith Piaf, cât și “Lume, lume” (Maria Tănase).

„Sunt fericită pentru că am trăit această experiență și, deși am avut de interpretat un rol cameo, mi-a deschis pofta de actorie când am văzut cât de interesantă este lumea filmului. Rolul a fost fix pe inima mea și în legătură directă cu ceea ce simt că sunt eu: muzică. Și mă întreb oare care erau șansele să cânt chiar două dintre piesele pe care eu le iubesc: „Je ne regrette rien” – Edith Piaf și „Lume, lume” – Maria Tănase, unica Maria Tănase, pe care o țin în inima mea de când eram copilă“, a spus Feli.

Din distribuție fac parte actorii Tudor Aaron Istodor, Mehdi Nebbou, Nicolas Wanczycki, Diana Spătărescu, Andreea Vasile, Adrian Titieni, Cristian Ilinca.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here