Festivalul „Old Blacks, Rock & More“ aduce pe aceeași scenă trupe precum Subcarpați și Vița de Vie

În lumea plină de contraste în care trăim, muzica românească prinde forme din ce în ce mai diverse și mai neașteptate. Astfel, nu ne mai miră nici mixurile muzicale extreme în playlistul aceleiași trupe și nici evenimente de amploare așa cum sunt festivalurile care aduc împreună 3 generații diferite de fani, cu preferințe muzicale diverse și cu experiențe de viață din lumi diferite.

Old Blacks

Un astfel de eveniment este Festivalul ”Old Blacks, Rock & More”, un adevărat maraton muzical de peste 7 ore de muzică live, care va avea loc la Arenele Romane, pe 25 mai 2018.

Prima trupă care își anunță participarea este Subcarpați, proiectul muzical care a revoluționat percepția românilor despre folclorul nostru și care conciliază în mod inedit temele populare, horele și doinele românești cu hip-hop-ul, trapul, dubstep-ul și sound-uri electro.

”Înainte de a fi o trupă, suntem o gască de prieteni al cărui numitor comun este muzica. Și chiar mai înainte de asta suntem un manifest, nu o trupă pentru care profitul este mai important decât pasiunea pentru lucrul bine făcut”, au declarat băieții de la Subcarpați.

Festivalul se bucură și de prezența celei mai populare trupe de rock alternativ de la noi, Vița de Vie. Băieții revin cu drag la Arenele Romane, una dintre locațiile preferate pentru concertele cele mai de succes pe care le-au avut de-a lungul celor 22 de ani de carieră, ani în care au lansat 9 albume și au avut colaborări surpinzatoare, cu artiști precum Paraziții, K-Gula și Șuie Paparude. Cel mai recent album Vița de Vie este Șase (+), a cărui continuare va apărea pe piață în luna octombrie a acestui an. Astfel, în cadrul festivalului ”Old Blacks, Rock & More”, Vița de Vie va cânta, în premieră pentru fani, piese de pe noul material discografic, ”Sase (-)”, inclusiv noul lor single, care se va lansa în luna martie 2018.

Alături de Subcarpați și Vița de Vie, Iedera revine pe scenă, în atenția publicului ascultător de rock alternativ, împreună cu Trupa Zero, într-un concert care va conține piese Iedera lansate în anii 2000, precum ”Am tricou cu Superman” și ”Mai tare ca maneaua”, completate de un material muzical care se va regăsi pe cel de-al doilea album al trupei Iederă, album care va fi lansat în acest an.

Trupa Zero, care s-a înființat în urmă cu 11 ani, a colaborat cu nume importante din industria muzicală din România, printre care se număra și Dan Bittman, Andra, Fly Project, Marius Moga, Alexandra Stan etc. Timp de opt ani au făcut parte din band-ul emisiunii Happy Hour de la Pro TV.

În concluzie, Festivalul ”Old Blacks, Rock & More” aduce pe aceeași scenă, în decursul celor peste 7 ore de concerte live, muzica bună din toate zonele de preferințe, pe gustul tuturor celor dispuși să audă piese noi, dar să și retrăiască momente de nostalgie alături de trupele adolescenței lor.

Festivalul este organizat de Sprint Media Group și comunicat de HTag PR. Biletele au prețul de 65 lei și se găsesc pe iabilet.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here