Fetele de la Amadeus, domnişoare de onoare la nunta lui Xenti Runceanu

Xenti Runceanu, cântăreţul şi compozitorul cunoscut publicului încă de pe vremea în care făcea parte din trupa No Comment, s-a căsătorit religios cu aleasa lui, Florentina. Cei doi au organizat o nuntă ca în poveşti, restrânsă, cu doar 90 de invitaţi.

amadeus-nunta-xenti-runceanu

Naşii cuplului au fost Andreea Runceanu, fondatoarea trupei Amadeus, alături de soţul ei, Alexandru. De altfel, celelate trei artiste din trupa Amadeus au fost domnişoare de onoare, oferind o apariţie impresionantă: cele patru artiste din Amadeus au purtat vestimentaţii roz pal, create special pentru acest eveniment.

Petrecerea nunţii a avut loc într-un local elegant, unde cei peste 90 de invitaţi au asistat la un program artistic cu totul special. Muzica a fost oferită de trupa Amadeus şi de Călin Geambaşu, dar şi de alţi muzicieni care, împreună, au realizat un jam session de neuitat: Lucia Dumitrescu, Andra Olteanu, Laura Lăzărescu, Vlad Creţu şi Radu Moldovanu.

Xenti Runceanu a urcat pe scenă pentru a interpreta live cele două hituri din perioada No Comment, „Atât de frumoasă“ şi „La noapte o să te fur“, piese dedicate soţiei sale.

Cel mai emoţionant moment al serii a fost Valsul Mirilor. Mai exact, piesa pe care Xenti a compus-o şi pe care o interpretează chiar alături de soţia lui. Este vorba de „Noaptea nunţii noastre“, o melodie pe care au înregistrat-o în studio cu doar două zile înaintea evenimentului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here