Fetele de la Amadeus și Alexandra Stan, împreună în Egipt

Fanii Alexandrei Stan și ai artistelor de la Amadeus au fost uimiți să le vadă împreună pe cele cinci artiste distrându-se cu foc peste hotare, pozându-se pe plajă sau în club și petrecând ca și cum ar fi prietene de-o viață.

Amadeus Alexandra Stan

Alăturarea lor este cu atât mai inedită cu cât abordează genuri de muzică total diferite. Frumoasele artiste se află în aceste zile în Egipt, unde au fost invitate să susțină concerte în cadrul The Back to Life Music Festival, ce are loc în resortul de lux Soma Bay din Hurghada. Evenimentul este unul cu renume în Egipt și contribuie la promovarea țării ca destinație turistică sigură și de neratat.

Cele patru artiste din trupa Amadeus, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis, vor petrece în Egipt și sărbătorile de Paște, întrucât, chiar în noaptea Învierii, vor susține un al doilea recital pentru turiștii sosiți din întreaga lume în Hurghada.

Amadeus și Alexandra Stan nu sunt la prima deplasare împreună. Artistele au mai susținut concerte în cadrul acelorași evenimente inclusiv anul trecut, peste Prut, cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here