Fetele de la Amadeus vor fi acoperite de mii de cristale la concertul lui Alessandro Safina

Artistele din trupa Amadeus vor oferi o apariție de neuitat în cadrul concertului pe care îl vor susține alături de celebrul tenor Alessandro Safina, la București.

Trupa AmadeusÎn seara zilei de 14 aprilie, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis vor urca pe scena Sălii Palatului purtând vestimentații elegante accesorizate cu mii de cristale de Bohemia.

Cele patru talentate artiste vor purta coliere, pandantive, brățări, inele și cercei realizate din cristale prețioase, inclusiv în tonuri pastelate de roz, bleu, violet, create în Bohemia, regiunea istorică ce aparține în prezent de Cehia, după tehnici dezvoltate în sute de ani de tradiție.

Publicul va fi astfel fascinat nu doar de recitalul live al artistelor, dar și de prezența lor specială, cristalele Preciosa oferind un efect vizual în lumina reflectoarelor.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis vor cânta alături de Alessandro Safina și de orchestra Alexander Symphony Orchestra, compusă din 74 de instrumentiști.

Cu Alessandro Safina au mai cântat și superstaruri precum Elton John, Sarah Brightman, Carlos Santana sau Rod Stewart.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here