Fiul unui îndrăgit artist român vrea să devină „Next Star“

În cea de-a treia ediție a emisiunii „Next Star“, fiul unui îndrăgit artist român vrea să demonstreze prin forțe proprii că are toate calitățile pentru a deveni „Next Star”.

Juriu NEXT STARPuștiul ține să îi convingă pe jurați de talentul lui și nu își dezvăluie numele de familie până când nu își susține momentul artistic. Mai mult decât atât, nici atunci când a venit la preselecții nu a spus cine este tatăl lui.

Dan Negru le tot reamintește celor cinci membri ai juriului că sunt născuți în secolul trecut, spre deosebire de mai toate talentele care vin în emisiune. Pentru că vrea să vadă câți dintre cei mici știu ce este un sifon, un walkman, un reportofon sau un magnetofon, prezentatorul emisiunii le aduce în platoul de la „Next Star”. Testul stârnește nostalgia Mariei Cârneci, care își amintește că cele mai frumoase ceaiuri dansante la care a mers erau cele la care se asculta muzică la magnetofon.

Connect-R gustă pentru prima dată melci, pregătiți de un bucătar renumit: Joseph Hadad, cel care vine pentru a-i face o surpriză gastronomică unei concurente îndrăgostite de tot ceea ce ține de viața pariziană.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here