”Flashbacks”, cel mai recent single al INNEI – locul 1 pe radio în România si nu numai

”Flashbacks”, cel mai recent single al INNEI se bucură de ascensiune în topurile muzicale din lume. Piesa este pe locul 1 pe radio în România, pe locul 3 pe radio în Rusia și pe locul 55 în top Shazam Global.

Piesa compusă și produsă de Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA a depășit 11 milioane de vizualizări pe YouTube și urcă în topurile radio și TV după cum urmează: este pe locul 1 pe TV în Bulgaria de 4 săptămâni, pe locul 23 pe radio în Turcia, pe locul 3 pe radio în Rusia, pe locul 1 în top Dance Rusia.

În ceea ce privește Shazam-ul, ”Flashbacks” ocupă acum cea mai înaltă poziție de până acum #55 și a depășit 585 000 shazam-uri. Artista a susținut un live pe TikTok pentru fanii din Turcia unde a avut un reach de peste 110 000 de vizualizări.

In saptamana 5-11 aprilie, conform datelor furnizate de Mediaforest , piesa interpretata de INNA a fost cea mai difuzata la radio-urile din Romania.

Piesa ”Flashbacks” face parte de pe albumul ”Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei. Cele 10 piese se numesc ”Maza Jaja”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky”.

Aici gasesti versurile piesei „Flashbacks”, interpretata de INNA.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here