sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIFlorena şi Drei au prezentat un cover al piesei „Heathens“

Florena şi Drei au prezentat un cover al piesei „Heathens“

Pentru cel de-al cincilea cover din seria Roton Music Cafe Sessions, Florena a decis să colaboreze cu Drei, o voce masculină ce începe uşor-uşor să-şi lase amprenta în industria muzicală din România.

Florena si Drei - Heathens

„Heathens” este piesa de rezistenţă a recitalului de coveruri ale artistei, single-ul, interpretat original de Twenty One Pilots, făcând senzaţie în toate topurile de muzică, reuşind să doboare recorduri şi să devină una dintre cele mai populare hituri internaţionale din ultima perioadă.

Despre piesă, Florena declară: „Ascult ‘Heathens’ zilnic, de când s-a lansat. Îmi place această melodie extrem de mult şi cel mai mult îmi place mesajul ei. Chiar dacă este o piesă modernă, care sună minunat, are un mesaj puternic. M-am hotărât să fac un cover pe ea, pentru că o cântam non-stop şi îmi plăcea ce aud. Am ajuns în studio, am înregistrat-o cap-coadă şi mi-am dat seama că lipsesc forţa şi energia piesei. Aşa l-am cunoscut pe colegul meu Drei, cu care mă înţeleg de minune”.

„Cea care a ales melodia este Florena şi, împreună cu echipa Roton, a hotărât că au nevoie de o voce masculină care să cânte partea de rap. Având în vedere că mai cântasem rap pe ‘Say Cheese’, rolul mi se potrivea ca o mănuşa în această ecuaţie”, a spus Drei despre participarea lui în acest cover.

 

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.