Florin Călinescu revine la Pro TV. Actorul îl înlocuieşte pe Bebe Cotimanis în juriul emisiunii „Românii au talent“

Florin Călinescu, unul dintre cei mai talentați actori și regizori, dar și unul dintre cei mai iubiți oameni din media din România, revine în fața telespectatorilor, iar locul perfect pentru o personalitate care a marcat evoluția teatrului, a cinematografiei și a televiziunii nu poate fi decât cel mai mare show de divertisment, „Românii au talent“.

florin calinescu juriu romanii au talent

Florin Călinescu a fost invitatul special al Andreei Esca în studioul Știrilor Pro TV, unde a anunțat în direct că, în această toamnă, va porni în căutarea noilor pretendenți la titlul de cel mai talentat român și va putea fi văzut la masa juriului, la începutul anului viitor, în sezonul cu numărul șase al celebrului show.

„Pentru că aparțin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent și cred cu tărie că oamenii din această țară sunt mai dăruiți în comparație cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porțelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentați, care merită lumina reflectoarelor. Văzând și făcând”, a declarat Florin Călinescu.

Datorită experienței sale, Bebe Cotimanis, jurat în sezonul cinci „Românii au talent“, a contribuit din plin la descoperirea talentelor și a mizat de fiecare dată pe emoția pe care concurenții au reușit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat.

Preselecțiile pentru sezonul șase Românii au talent au început cu dreptul, iar caravana a vizitat deja patru orașe, în care sute de concurenți au venit hotărâți să demonstreze că sunt talentați și că merită să fie următorul erou național! Căutările continuă, iar caravana Românii au talent se va opri în următoarea perioadă la Chișinău, Craiova și Iași.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here