duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIFlorin Dumitrescu i-a gătit Indilei

Florin Dumitrescu i-a gătit Indilei

Aflată la Bucureşti pentru a susţine două concerte, în aceeaşi zi, la Sala Palatului, cunoscuta cântăreaţă Indila a avut ocazia să se răsfeţe înainte de evenimente cu preparatele culinare care poartă semnătura lui chef Florin Dumitrescu.

florin dumitrescu indila restaurant

Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” i-a gătit personal cântăreţei franceze care a ales să mănânce în restaurantul în care Florin este bucătar şef. Indila a fost răsfăţată cu un plating de paste cu fructe de mare şi a ţinut să-l cunoască pe chef.

”A fost o reală plăcere să o cunosc personal pe Indila şi, mai ales, să îi gătesc. I-a plăcut foarte mult mâncarea şi mă bucur că a ales să mănânce în restaurantul nostru. Am stat puţin de vorbă şi i-am povestit că Ava, fiica mea, este o mare fană a muzicii sale: de câte ori îi aude piesele se opreşte din joacă, vine repede la televizor şi începe să danseze”, povesteşte Florin.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.