Florin Piersic, invitatul special al lui Ştefan Hruşcă în concertul de la Bucureşti

Cea mai mare surpriză a sfârşitului de an! Florin Piersic este invitatul special al lui Ştefan Hruşcă, în concertul de colinde ce va avea loc pe 15 decembrie 2014 la Sala Palatului din Bucureşti!

HruscaŞtefan Hruşcă revine în ţară în luna decembrie, pentru a le vesti românilor Crăciunul, având programate peste 20 de concerte în toată ţara, printre care şi în capitală.

Pentru a aduce spiritul magic al Crăciunului mai aproape de sufletele românilor, celui mai îndrăgit colindător i se va alătura maestrul Piersic! Actorul nu poate sta nicio clipă departe de scenă şi a acceptat cu drag invitaţia lansată de Ştefan Hruşcă! Verva şi voioşia lui Piersic vor fi cu siguranţă elemente ce vor face seara de 15 decembrie şi mai frumoasă decât se preconizează a fi.

Când rosteşti numele lui Florin Piersic trebuie imediat să faci o pauză. Pentru că nu ştii cum să cuprinzi în cuvinte tot ce înseamnă acest mare actor – talent, carismă, o carieră impresionantă, temperament, sensibilitate, putere, energie, drag de artă şi de oameni. Florin Piersic este cunoscut pentru rolurile celebre pe care le-a avut de-a lungul timpului în filmele româneşti precum “Trandafirul Galben” (Margelatu), “Ciulinii Bărăganului”, “Neamul Soimarestilor”, “Haiducii lui Saptecai” etc. Totodată, a interpretat zeci de roluri pe scena Teatrului Naţional, în piese ca: “Act veneţian”, “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, “Gaiţele”, “Idiotul”, “Logodnicele aterizează la Paris”, “Cartea lui Iovita”, “Străini în noapte”, etc. De-a lungul timpului, actorul Florin Piersic senior a primit titlul de “Cetăţean de Onoare” al mai multor oraşe: Bacău, Cluj-Napoca, Caracal, Sighet, Suceava, Baia Mare, Oradea, Bucureşti, Galaţi.

Chiar dacă la începutul acestui an a împlinit 78 de ani, Florin Piersic este un artist cu sufletul tânăr, el însuşi declarând că atunci când urcă pe scenă, simte că întinereşte. “Fericirea mea este profesia mea, cea care mi-a dăruit afecţiunea publicului. ‘Baile’ mele de mulţime, fie că sunt pe o scenă de teatru sau pe un peron de gară, sunt în apele curate ale sincerităţii şi afecţiunii reciproce. Oamenii mă ajută să rămân tânăr. Mă încarc cu dragostea şi iubirea oamenilor de pe stradă, care mă opresc, mă salută şi vor să facă poze cu mine. Mă simt bine printre oameni şi îmi iau energia de la ei”, mărturiseşte Florin Piersic.

În afară de Bucureşti, turneul lui Ştefan Hruşcă va trece prin următoarele oraşe: Câmpulung Muscel, Piteşti, Buzău, Ploieşti, Slobozia, Constanţa, Brăila, Galaţi, Focşani, Bacău, Botoşani, Suceava, Braşov, Alba Iulia, Cugir, Zalău, Cluj Napoca, Arad, Timişoara, Român, Iaşi, Vaslui.

Bucureştenii care doresc să îi vadă pe cei doi mari artişti ar trebui să ştie că o categorie de bilete (cele mai ieftine – de 60 de lei) este deja epuizată, la dispoziţie rămânându-le alte patru categorii de bilete. Atât biletele pentru concertul din Bucureşti cât şi pentru cele din ţară se găsesc în toată reţeaua BILETOO.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here