sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIFlorin Piersic va înmâna premiul câştigatorului Next Star. Connect-R: „Asta nu-i finală,...

Florin Piersic va înmâna premiul câştigatorului Next Star. Connect-R: „Asta nu-i finală, e măcel“

Românii pot urmări joi seara, la Antena 1, de la ora 20:30, finala acestui sezon al emisiunii Next Star. Asta înseamnă că pe scenă vor urca cei mai talentaţi copii, desemnaţi de juriu, în cadrul fiecărei emisiuni.

Florin Piersic

“Next Star nu e doar despre voce sau balet sau actorie. Next Star este despre talentul în formă pură”, spune Dan Negru, prezentatorul emisiunii. “Iar joi seara, neasemuitul Florin Piersic va înmâna diploma şi premiul de 20.000 de euro celui mai talentat copil”, a mai precizat vedeta Antenei 1.

Fetiţe şi băieţi din ţară, dar şi din străinătate au performat impecabil în faţa juriului care are dificila misiune de a decide premiantul. De altfel, Dan Negru a fost alergat de două ori prin întreg platoul de Pepe, Lora, Connect-R, Maria Carneci şi Vasile Muraru, de fiecare dată pentru că le reamintea juratilor că le revine ingrata sarcină de a alege, dintre toţi copiii talentaţi, doar unul. “Asta nu-i finală, e măcel!”, s-a lamentat Connect-R după ce a urmărit prestaţiile tuturor finaliştilor.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.