Florin Ristei a dat-o pe muzică lăutărească

În ediția de sâmbătă, 26 aprilie, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Florin Ristei se transformă în Romica Puceanu și cântă “Șatra”.

Florin RisteiNu este o schimbare de look prea confortabilă pentru tânărul artist, pentru că va purta pe sub rochie un costum special care să-l “îngrașe” cu vreo 15 kilograme și care-l va strânge îngrozitor. În picioare va avea papuci cu toc pe care-i va fi greu să-i poarte, din cauză că piciorul drept nu i s-a refăcut complet după semiruptura de ligamente suferită la antrenamente, în ediția precedentă.

“Mi-a fost greu să imit timbrul ei țigănesc, dar și să-mi țin aproape în permanență bărbia în piept, ca să dau impresia că am gușă. Iar îmbrăcat în costumul acela, nu puteam nici să mă așez, nici să respir. Te încălzești groaznic în el, aveam senzația că am 80 de grade”, povestește Ristei.

„Știi ce s-a simțit la tine? Că ești român!”, i-a spus Pepe, de la masa juriului, după ce Ristei a interpretat cântecul lăutăresc al Romicăi Puceanu. Iar Brenciu a remarcat mai mult decât orice rochia verde cu sclipici pe care a purtat-o. “E un model de inspirație pentru toate tinerele din ziua de azi”, a spus acesta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here