Florin Ristei bate pentru prima dată la tobe alături de FreeStay și învață să cânte la ocarină

Florin Ristei cântă pentru prima dată la tobe alături de colegii săi de la FreeStay, sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu ocazia momentului special dedicat Ancăi Parghel, pe care-l va susține alături de Ozana Barabancea, jurata vocilor din show-ul transformărilor.

florin-ristei-ocarina-15042016

După ce a demonstrat în concertele sale că știe să cânte la mai multe instrumente, printre care vioară, chitară electrică și acustică, bass, pian și chiar muzicuță, Florin le va arăta tuturor că știe să bată și la… tobe. Iar până la încheierea actualului sezon “Te cunosc de undeva!” vrea să învețe să cânte și la… ocarină.

“Vioara am învățat-o prima, la 6 ani, și am studiat-o șapte ani. Asta e și cea mai grea. Apoi, timp de cinci ani, am studiat pianul. Chitara am învățat-o singur, de la frate-meu și de pe net. Și la bass tot singur am învățat să cânt. Toba e un alt instrument preferat de-al meu. Am “furat” de unde am putut, de la colegi sau de pe net. Vreau să mai învăț să cânt la saxofon, mi-am cumparat unul acum un an, dar mi se pare foarte greu, iar acum învăț la ocarină, pentru că m-a provocat Aradits”, spune Florin.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here