Florin Ristei, dator la Răzvan și Dani

Vineri dimineaţă, Florin Ristei, câştigătorul celui de-al treilea sezon al show-ului “X Factor” a fost invitatul matinalilor Răzvan şi Dani, pentru a primi marele premiu în valoare de 120.000 de euro de la “X Factor”.

florin ristei dator razvan dani

“Banii au venit de dimineaţă, doar că la noi în departament trebuie să justificăm, nu dăm nimic aşa pe bani frumoşi”, şi-au început băieţii discursul, pentru ca imediat să treacă la lucruri mai serioase: “Acum că ai văzut cine ţi-a fost frate în buzunarul de la spate, zic să facem calculele”.

Ca nişte adevărați contabili, înainte să facă transferal bancar pentru înmânarea premiului, Răzvan şi Dani au pornit calculele: “Avem 120.000 de euro, scade impozitul și apoi: am făcut gluma cu pianul, l-am lăsat să cânte la pianul nostru, practic, 6.522 de euro, cu tot cu discount, altfel era 8.000 lejer. A zis că vrea să cânte ‘Fairytail’, cu vioara, 7.123 de euro, am calculate de câte ori i-am spus numele, i-am strâns mâna (asta costă de te rupe), în galele live, la audiţii, în total 65.000 de euro. Plus de câte ori am stat noi cu tine în cabină, cam 23.600 de minute înmulțit cu 1,39, ca la taxi. De câte ori ţi-am zis numele în finală, fără să ne bâlbâim… cu tot cu reducerea noastră, 17.235,72 de euro”.

În generozitatea lui, Florin a spus că oferă 1.000 de euro şi pentru Flavia, frumoasa balerină din baletul “X Factor” şi asistenta băieţilor, astfel că la final Ristei a rămas cu o datorie de 3,72 euro la băieți, glumind : “Ce mă bucur c-am venit să-mi iau premiul”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here