Florin Ristei o minte pe mama lui dintr-un motiv nobil: nu vrea să o îngrijoreze

Sâmbătă, de la 13:00, la Antena Stars, mama lui Florin dezvăluie la „Dincolo de aparențe” cum era el în copilărie, felul în care i-a ghidat pașii către cariera artistică, năzdrăvăniile pe care le făcea, dar și faptul că simte de fiecare dată când este mințită.

Florin Ristei

Glumind, Florin va spune că a omite să spui o parte din adevăr nu e neapărat o minciună. Mama lui va povesti telespectatorilor Antena Stars cum a aflat după zile bune că Florin a ajuns la spital cu ambulanța sau că și-a tăiat un deget și a trecut apoi prin numeroase intervenții. Florin declară că nu vrea să o îngrijoreze pentru că știe că s-ar urca imediat în mașină și ar veni să îl vadă.

Tot sâmbătă, Florin va mărturisi că nu are vicii și că îl deranjează foarte mult femeile care fumează. „Mi se pare dezgustător”, insistă artistul, care spune că și-a convins câteva partenere să renunțe la acest obicei. Dezinvolt și cu o putere extraordinară de a se exprima pe scenă, Florin Ristei spune că în viața de zi cu zi este destul de timid. „Singurul moment în care am 100% încredere în mine este atunci când sunt pe scenă”, povestește el.

Citeste si despre:

SAGA Festival prezintă SAGA Rave Plane - o scenă în avion cu petreceri exclusiviste
Biletele de o zi la Untold - sold out în prima etapă de vânzare
N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here