Florin Vasilică este „Star salvator“ pentru o mamă care își crește singură fetița

Impresionat de soarta unei fetițe de nouă ani, Mădălina, care este crescută doar de mamă în condiții foarte grele, Florin Vasilică este sâmbătă, de la 16:00, „Star salvator” la Antena Stars și, alături de alți oameni de bine, schimbă o viață.

Florin Vasilica

„Ajutați-vă copilul, chiar dacă nu vă înțelegeți cu mama”, este mesajul pe care Florin i-l transmite tatălui fetiței, îndurerat de viața pe care o duce micuța.

Mariana a rămas însărcinată atunci când avea 39 de ani, dar de teamă că iubitul îi va cere să renunțe la copil, și-a ascuns sarcina până în luna a VII-a. După naștere, bărbatul nu doar că nu s-a implicat în creșterea fetiței, dar au fost nenumărate nopțile în care, beat fiind, o bătea pe Mariana și o dădea afară din casă cu tot cu copil.

În luna mai a anului 2012 Mariana nu a mai putut suporta bătăile și a decis să plece de acasă, cu toate că nu avea unde. Ea și fetița ei au dormit pe bănci, până un om cu suflet mare le-a găzduit o vreme. Acum stă într-o casă bătrânească a unei persoane plecate la muncă în străinătate, dar condițiile din ea sunt deplorabile.

Soba este veche și tot fumul iese în cameră, există un singur rând de geamuri, iarna e foarte frig, iar toate lucrurile pe care le au sunt primite de la alții. Singurul lor venit este alcătuit din ajutorul social și alocația fetiței.

În ciuda condițiilor dure, fetița este una dintre cele mai bune din clasă, pentru că e conștiincioasă și învață foarte bine.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here