Fly Project a cucerit America Latină

Din Rusia până în America, din România şi până în Republica Dominicană, muzica băieţilor de la Fly Project a cucerit topurile, cluburile şi, ce este cel mai important, oamenii.

Fly Project

Imediat după Paşte, Tudor şi Dan au plecat în America Latină, unde muzica lor creşte vertiginos în topuri şi se aude prin toate cluburile. După un drum de aproapte 20 de ore, băieţii de la Fly Project se vor întâlni cu toată presa din Chile şi Argentina, vor avea câteva show-uri şi, evident, televiziunile şi radiourile de acolo vor profita de prezenţa lor fiind invitaţi la toate emisiunile principale.

„Suntem onoraţi şi fericiţi că muzica noastră ajunge peste tot, simţim pulsul acestor locuri îndepărtate prin intermediul mesajelor de pe reţelele sociale, fanii ne trimit filmuleţe şi poze permanent. Avem nişte zile pline în Argentina, imediat cum am ajuns a început nebunia, ieri am fost invitaţi la cea mai tare emisiune de televiziune, Late Night Show la Fox, urmează conferinţe de presă şi multe interviuri şi întâlniri cu Warner Music, care se ocupa de muzica noastră aici”, a spus Tudor.

Datorită succesului pe care l-a realizat în America Latină cu hiturile de până acum, Fly Project a semnat un contract direct cu Warner Music, cea mai de succes casa de discuri din lume.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here