sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIFly Project, în topul artiştilor europeni

Fly Project, în topul artiştilor europeni

După ce au lansat un nou single, „So high“, care creşte vertiginos în vizualizări şi urmează parcursul celorlalte hituri ale trupei, Fly Project a continuat turneul internaţional „Most Wanted“ cu mai multe concerte în Turcia şi Belarus.

fly project concert turcia belarus

Dacă în Turcia au cântat la cele mai luxoase resorturi din Antalya, unde au reuşit printre picături să facă şi un pic de plajă sau să se relaxeze la piscină, în Belarus au avut un mega show organizat de Europa Plus, cea mai mare reţea de radio din Rusia şi fostele ţări sovietice, dar şi unul dintre cele mai mari radiouri din lume, cu milioane de ascultători zilnic.

La acest eveniment, pe lângă Fly Project, care este în topul preferinţelor muzicale în Belarus, au participat Inna, Morandi şi artişti internaţionali precum AronChupa, Sak Noel şi Chris Jones.

„Nu se poate compara cu nimic momentul în care eşti pe scenă şi publicul cântă cu tine vers cu vers, deşi eşti la mii de kilometri distanţă de ţara ta. E incredibilă senzaţia şi nu ne putem sătura de ea”, a afirmat Tudor Ionescu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.