Fonogram Records şi Global Records au bătut palma pentru un nou proiect

În premieră pentru piața muzicală din România, două dintre cele mai importante label-uri, Fonogram Records și Global Records, mai precis echipa de management a Alexandrei Stan și echipa de management a Innei, au bătut palma pentru un proiect nou și foarte promițător, atât pentru România, cât și pentru numeroase alte teritorii.

Lucian Stefan si INNA

Este vorba despre cântăreața Lariss, care la doar o săptămână de la lansarea single-ului de debut, “Dale Papi”, a cucerit deja inima publicului, câștigându-și zilnic poziții de top pe Shazam, dar și în playlist-urile de radio și tv.

Legat de acest parteneriat, Lucian Ștefan, CEO al Global Records (managerul Innei, al Antoniei și al altor artiști de top) declară: “Lariss este singura apariție în muzică din ultimii ani care are șanse reale de succes internațional, iar colaborarea cu Fonogram cred eu că oferă platforma ideală pentru acest succes despre care vorbim. Lariss m-a câștigat întâi cu timbrul vocii și cu atitudinea ei, dar când am înțeles că s-a implicat și în partea de compoziție si producție, m-a câștigat cu totul. Am mare încredere și în parteneriatul ăsta și în succesul care o așteaptă pe artista Lariss”.

La rândul său, Vlad Rădulescu, CEO al Fonogram Records, mărturisește: „De la început am simțit că Lariss este un artist complet cu un potențial enorm. De aceea ne bucurăm astăzi să alăturăm echipelor Fonogram Records și Midiots pe colegii noștri de la Global Records, asigurând astfel suportul creativ și operațional ideal pentru dezvoltarea acestui proiect atât de promițător. Sunt convins că această formulă e una câștigătoare, Lariss având deja un debut muzical excepțional”, a încheiat managerul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here