Formaţia Akcent se reinventează. Adrian Sînă nu mai colaborează cu Sorin Brotnei şi Mihai Gruia

În presă apăruseră, în urmă cu mai multe luni, informaţii că trupa Akcent urmează să se destrame. Adrian Sînă a făcut acum lumină şi a anunţat pe pagina sa de Facebook că totul este adevărat şi că se va despărţi de Sorin Brotnei şi Mihai Gruia.

akcent

Potrivit spuselor lui Adi Sînă, numele Akcent îi aparţine, iar el şi formaţia vor merge mai departe, însă într-o nouă formulă. „Akcent este cea mai intensă aventură de viaţă pe care o trăiesc, atât singur, cât şi alături de toţi prietenii care au cântat alături de mine în trupă – Ramona, Mihai, Sorin, Marius şi Cornel. Am crescut odată cu industria muzicală locală şi am avut ocazia să promovez sonorităţile create în Bucuresti, din India şi Pakistan până în America sau Rusia. Simt că este responsabilitatea mea să anunţ că, începând de astăzi, Akcent începe un nou capitol! Akcent se reinventează“, a scris luni pe Facebook Adrian Sînă.

Neînţelegerile şi-au făcut loc în sânul trupei de mai multă vreme, mai exact de aproximativ un an, anunţă WOWbiz, atunci când Adrian a cerut un procent mult mai mare din încasările de la concerte. Acesta lua deja dublu față de Sorin şi Mihai întrucât, după plecarea lui Marius Nedelcu, au stabilit ca Adrian Sînă să primească şi partea acestuia, pentru că era considerat liderul trupei şi pentru că se implica mai mult pe partea de compoziţie. Sorin Brotnei şi Mihai Gruia nu au acceptat acest lucru, iar în urmă cu o lună cei trei s-au decis să întrerupă colaborarea, fără a anunţa nimic oficial.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here