Fosta soţie a lui Sişu: „Mi-e frică să nu bage cuţitul în mine“

De când a ieşit de la puşcărie, rapperul Tudor Sişu nu mai este acelaşi om. Dacă în faţa camerelor de filmat pare schimbat în bine, se pare că în viaţa de cuplu nu este deloc la fel.

tudor sisu catalina scandal

Cătălina, cea alături de care cântăreţul are un băieţel, a divorţat la notar de Sişu, iar acum ea le-a cerut magistraţilor să emită un ordin de protecţie prin care să-l oblige pe Sişu să nu se mai apropie de ea şi de familia ei.

„M-am săturat, nu ştiu ce să mai fac, nu mai suport. Am crezut, am sperat că după ce am divorţat la notar o să fiu liniştită, însă m-am înşelat. Tudor este din ce în ce mai violent, mă ameninţă, nu-l mai recunosc. Nu mai este bărbatul de care m-am îndrăgostit, timpul petrecut la închisoare l-a schimbat în rău. Sper să se emită cât mai repede ordinul de protecţie şi să nu se mai apropie de mine, dar nici aşa nu am garanţia că voi fi bine. Când îl apucă, nu mai ţine cont de nimic. Îmi este frică să nu bage cuţitul în mine. Am încercat să discut cu el, i-am zis să mă lase în pace, dar nu ai cu cine să te înţelegi, nu ştiu de ce face asta, de ce mă terorizează“, ar fi spus, potrivit Cancan, fosta soţie a lui Sişu.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.