Foştii concurenţi „Vocea României“, direct în topurile muzicale româneşti şi internaţionale

Surprizele din partea foştilor concurenţi Vocea României nu încetează să apară! După ce, timp de trei sezoane, a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor, adevărata competiţie a vocilor revine in toamna la Pro TV.

Andrei StellaVocea României, cea mai tare competiţie muzicală din România, a adus pe ecrane şi în faţa publicului, adevărate talente muzicale, voci deosebite, care s-au remarcat în cadrul show-ului şi desfăşoară în momentul de faţă proiecte importante pe plan naţional şi internaţional.

Cel mai puternic show de televiziune al toamnei, aşa cum o arată şi audienţele înregistrate în ediţiile precedente, a reprezentat o adevărată rampă de lansare pentru foştii concurenţi care s-au făcut remarcaţi în cadrul competiţiei. Foarte mulţi dintre ei îşi urmează visul de a cânta şi au proiecte importante cu case de producţie mari sau featuring-uri cu artişti consacraţi. Au început să scoată hit-uri după hit-uri, vor sa depăşească orice barieră în domeniu şi să se lanseze şi pe plan internaţional.

Andrei Chermeleu şi Stella Anita lucrează în momentul de faţă cu Boier Bibescu, care este un sub-brand al Hahaha Production. Au compus împreună linii melodice atât pentru ei, cât şi pentru alţi artişti şi pregătesc noi single-uri, care vor fi cu siguranţă clasate pe primele locuri ale topurilor muzicale din România. Au început să aibă solicitări pentru concerte şi mii de ascultatori care le urmăresc activitatea profesională. Andrei a lansat de curând o piesă cu Doc, un single în engleză pentru piaţa muzicală din strainătate – Hear me out – şi lucreză la o nouă surpriză. Niciunul dintre ei nu a renunţat la marea pasiune, muzica, şi continuă să se implice în proiecte interesante şi de viitor pentru a deveni astfel nume cunoscute în branşă, cu cât mai mulţi fani şi ascultători.

Marius Marin, şi el concurent al Vocii şi finalist în sezonul al treilea, a semnat un contract cu casa de producţie RedClover Media şi a lansat o melodie, mai exact un featuring cu Cristina Spătar, intitulat “Povestea noastră”. Melodia se bucură deja de succes, reuşind să intre imediat în inimile ascultătorilor.

Printre concurenţii din sezoanele trecute, care se bucură de succes în momentul de faţă şi au semnat contracte importante cu case mari de discuri, se află Iulia Puşchilă, Anthony Icuagu şi Loredana Ciubotaru. Cei trei colaborează în prezent cu Universal Music, respectiv Global Records.

La fel şi Iulia Dumitrache, una dintre cele mai surprinzătoare prezenţe ale sezonului trecut, şi-a lansat deja un prim single numit KO, impreuna cu Lanoy Production. Melodia Iuliei este una ritmată, fresh care se aude pe toate radiourile şi posturile tv muzicale din România.

În urma declaraţiilor tuturor foştilor concurenţi, Vocea României le-a schimbat vieţile în bine, au cunoscut oameni noi, şi-au făcut foarte mulţi prieteni şi au evoluat din punct de vedere profesional. Emisiunea s-a dovedit a fi mai mult decât un concurs, o experienţă constructivă, foarte bună pentru dezvoltarea oricărui aspirant la statutul de artist, experienţă care poate schimba vieţi şi îndeplini visuri.

Participarea la Vocea României a reprezentat pentru toţi foştii concurenţi un pas important în cariera lor şi un aport de imagine pe care, poate nu l-ar fi dobândit într-un timp atât de scurt.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here