miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIFOTO 3 Sud Est, concert plin de emoții în fața a 4.000...

FOTO 3 Sud Est, concert plin de emoții în fața a 4.000 de oameni

Idolii unei generații, membrii trupei 3 Sud Est, au susținut pe 9 mai un mega concert la Sala Palatului, cu o energie debordantă, amintiri și cu multe emoții.

concert sala palatului 3 sud est emotii (1)

Pe lângă hit-urile “Amintirile”, “Te plac”, “Când soarele răsare”, “Vreau să te uit” sau “Alături de îngeri”, Mihai, Laurențiu și Viorel au oferit publicului trei surprize muzicale, alături de Elena Gheorghe, Andreea Bănică și Horia Brenciu.

Într-o superbă rochie albă din dantelă, prima invitată a serii a fost Elena Gheorghe, care a captivat audiența cu vocea ei puternică, interpretând, alături de 3 Sud Est, piesele „Clipe” și „Ecou”.

Andreea Bănică, a doua invitată, și-a făcut apariția într-o rochie croșetată, foarte sexy, albastru închis, și a cucerit publicul prin interpretarea pieselor “Vorbe care dor” și “În lipsa ta”, declarând că 3 Sud Est este trupa ei de suflet.

Cel de-al treilea invitat al serii, Horia Brenciu, a devenit, pentru o seară, al patrulea membru al trupei, reușind să ridice sala în picioare cu o coregrafie excepțională pentru hitul “De dorul tău”. Cei patru artisti au organizat un meci muzical, între partea stângă și partea dreaptă a Sălii Palatului, interpretând single–ul “Hello”.

Un alt moment plin de emoții a fost marcat de prezența pe scenă a tatălui lui Laurențiu Duță, Titi, care și-a sărbătorit ziua de naștere tot pe 9 mai. Cei trei artiști i-au făcut o dedicație specială, hitul “De ziua ta”, iar Laurenţiu a mărturisit că refrenul piesei a fost compus chiar de tatăl său, în urmă cu 30 de ani.

“Vă mulţumim pentru aceste momente minunate! Ne-ați făcut cei mai fericiți oameni din lume“, au declarat cei trei înainte de finalul concertului, reprezentat de interpretarea celui mai recent hit marca 3 Sud Est, “Emoții”. Drept mulțumire pentru ropotele de aplauze, 3 Sud Est a revenit pe scenă cu un bis pentru hiturile „Amintirile” și „Poveste de dragoste”.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.