FOTO Adela Popescu şi Radu Vâlcan, escapadă la Veliko Târnovo

Cântăreaţa Adela Popescu şi iubitul ei, actorul Radu Vâlcan, au deconspirat locul lor secret: pitorescul oraş Veliko Târnovo din Bulgaria.

Adela PopescuAdela a mărturisit pe blogul ei că în weekend s-au bucurat pentru câteva ore de un loc foarte drag lor, Veliko Târnovo: “Noi am aflat acum câţiva ani de acest oraş şi de-atunci, a devenit locul nostru secret de evadare. Mai ales în perioada în care nu vroiam să ştie nimeni că suntem împreună. Ne-am păstrat obiceiul, şi acum când prindem o zi liberă şi dor de ducă, dăm o fugă până la vecinii noştri.

Am descoperit un oraş medieval, pitoresc, plin de farmec. Fosta capitală a Bulgariei îţi oferă nenumărate variante de a petrece o zi, două, chiar trei în inimă ei. La doar două ore jumate de Bucureşti poţi face shopping mai ieftin decât acasă, iar cârciumioarele intime îţi lasă sentimentul că te afli în altă lume. Adică acolo găseşti porţii mari, la preţuri mici.

Şi nu, nu zic să nu te mai duci la Sinaia, nici vorba, zic doar, dacă ai vreodată timp şi stare să pleci în străinătate şi să nu trebuiască să te urci în avion, asta poate fi o opţiune chiar bună. Gata, nu mă mai bag. Dacă aveţi chef, descoperiţi-l şi singuri. Pe el, pe Veliko Târnovo! “, scrie Adela pe blogul său.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here