miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Adela Popescu şi Radu Valcan, mini-vacanţă la Roma

FOTO Adela Popescu şi Radu Valcan, mini-vacanţă la Roma

Cântăreaţa Adela Popescu şi iubitul ei, actorul Radu Vâlcan, ambii protagonişti în telenovela „O nouă viaţă”, de la Acastă TV, au petrecut patru zile superbe la Roma, oraşul lor preferat, de unde se întorc de fiecare dată foarte obosiţi.

Adela Popescu si Radu Valcan

„Stăteam la o cafea zilele trecute cu unul din fraţii Adelei, care ne povestea că tocmai şi-au luat un city-break la Roma şi brusc ne-am hotărât şi noi să mergem mai ales că este oraşul nostru preferat. Ne-am decis de pe o zi pe alta exact cum facem de obicei. Roma este un oraş plin de viaţă, cu străduţe colorate care dau o energie de nedescris şi pe care îl recomandăm tuturor”, povesteşte Radu Valcan.

„În mod normal când te duci într-o vacanţă, trebuie să te odihneşti, noi ne-am întors extenuaţi, tocmai pentru că nu contenim să străbatem oraşul în lung şi în lat. Abia aştept să se facă dimineaţă şi să o iau la pas ori la stânga, ori la dreapta, să mă plimb pe străduţe, să miros parfumul altor vremuri, să mă minunez, să îmi închipui şi să visez. Mergând. Dar nu în pas alergător, ci umăr la umăr, în tandem, cu camaradul meu”, adaugă Adela Popescu pe blogul ei.

Şi Radu Vâlcan are multe amintiri foarte frumoase pe care le va relata în curând pe blogul său: „Am băut un pahar de şampanie la Fontana din Trevi seara, Adela e innebunită după clătitele uriaşe cu ciocolată şi banane, am cumpărat magneţi pentru cei dragi, chiar şi coada interminabilă de la Vatican a fost o plăcere.”

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.