FOTO Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă în Thailanda

Cântăreața Adela Popescu şi iubitul ei, vedeta TV Radu Vâlcan, s-au bucurat de frumuseţile Thailandei, alături de fratele Adelei şi cumanta ei, într-o vacanţă de vis.

Adela Popescu si Radu Valcan

„Ştiam cu certitudine că vom merge în Asia, aşa că ne-am luat bilete pentru Bangkok şi apoi am ajuns în Ko Pha Ngan, am aflat că este o destinaţie cu servicii şi peisaje extraordinare, dar şi oameni de calitate. Ne-am rezervat câteva bungalouri superbe şi nu am mai plecat de acolo, atât de tare ne-a plăcut locul! Am făcut plajă, ne-am jucat cu maimuţele şi elefanţii, am închiriat motorete şi am explorat întreaga insulă. Într-una din zile, am mers cu ferry-boat-ul şi am ajuns în satul pescăresc Khanom unde am văzut delfini roz”, povestesc cei doi.

Deşi abia s-au întors, Adela şi Radu deja plănuiesc să se reîntoarcă în locurile de care s-au îndrăgostit: „A fost o experienţă extraordinară şi ne dorim să revedem acele locuri superbe. Am mâncat produse delicioase, ne-am cumpărat hăinuţe şi suveniruri din bazar, ne-am bucurat de locurile acelea sălbatice, dar şi pline de viaţă. Într-o seară chiar am auzit melodia trupei Dj Project cu Adela- „Bun rămas” şi m-am simţit ca acasă. Am participat la cea mai tare petrecere vreodată, într-un loc aparent pustiu, în care s-au adunat mii de oameni din toată lumea. Mai multe povestioare şi fotografii veţi vedea pe blogurile noastre”, dezvăluie Adela.

Vacanţa nu a fost lipsită de peripeţii astfel că la întoarcere, Adela şi Radu au avut escală în Istanbul, unde au fost nevoiţi să mai rămână o zi pentru că au pierdut zborul spre România.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here