FOTO Adi Despot, surprins în timp ce încerca să-i salveze pe tinerii din Colectiv

Cântăreţul Adi Despot, bun prieten cu solistul formaţiei Goodbye to Gravity, se afla în clubul Colectiv în noaptea zilei de 31 octombrie, când un incendiu devastator a ucis 32 de persoane şi a rănit alţi peste 140 de oameni.

adi despot tragedie colectiv incendiu

Un cameraman de la Pro TV a povestit că Adi Despot a făcut tot posibilul să salveze din flăcări cât mai multe persoane, iar acum au apărut şi primele imagini cu artistul-erou.

Deşi nu a vrut să facă nicio declaraţie despre noaptea tragică şi s-a rezumat la a scrie pe Facebook că a ajuns cu bine acasă, se pare că Adi Despot are dureri şi nu poate dormi.

adrian despot imagini tragedie colectiv

„Este şocant, abia poate să vorbească. A mers la o clinică particulară pentru a-şi curăţa arsurile de pe mâini şi faţă. Are dureri. Psihic nu e deloc bine, nu poate dormi. I-au murit oameni în braţe. Nu vorbeşte public pentru că, pur şi simplu, nu poate povesti ce a văzut şi ce a trăit acolo. Spune că trăieşte printr-o minune şi că Dumnezeu i-a mai dat o şansă la viaţă“, le-a spus celor de la Cancan un apropiat de-al artistului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here