sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Adi Despot, surprins în timp ce încerca să-i salveze pe tinerii...

FOTO Adi Despot, surprins în timp ce încerca să-i salveze pe tinerii din Colectiv

Cântăreţul Adi Despot, bun prieten cu solistul formaţiei Goodbye to Gravity, se afla în clubul Colectiv în noaptea zilei de 31 octombrie, când un incendiu devastator a ucis 32 de persoane şi a rănit alţi peste 140 de oameni.

adi despot tragedie colectiv incendiu

Un cameraman de la Pro TV a povestit că Adi Despot a făcut tot posibilul să salveze din flăcări cât mai multe persoane, iar acum au apărut şi primele imagini cu artistul-erou.

Deşi nu a vrut să facă nicio declaraţie despre noaptea tragică şi s-a rezumat la a scrie pe Facebook că a ajuns cu bine acasă, se pare că Adi Despot are dureri şi nu poate dormi.

adrian despot imagini tragedie colectiv

„Este şocant, abia poate să vorbească. A mers la o clinică particulară pentru a-şi curăţa arsurile de pe mâini şi faţă. Are dureri. Psihic nu e deloc bine, nu poate dormi. I-au murit oameni în braţe. Nu vorbeşte public pentru că, pur şi simplu, nu poate povesti ce a văzut şi ce a trăit acolo. Spune că trăieşte printr-o minune şi că Dumnezeu i-a mai dat o şansă la viaţă“, le-a spus celor de la Cancan un apropiat de-al artistului.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.