sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Alessia a filmat videoclipul noului ei single, „Fata rea“

FOTO Alessia a filmat videoclipul noului ei single, „Fata rea“

Alessia este o artistă cu atitudine și nonconformistă de fel, cu fiecare videoclip al ei încercând să aducă ceva nou. Dacă până acum am vazut-o rănită de un “Hacker de sentimente” cu “Vorbe letale” cântând “Ploua”, acum Alessia și-a schimbat atitudinea și a devenit “Fata Rea”.

Alessia Fata Rea

Noul ei single “Fata Rea”, va fi lansat odată cu videoclipul și a fost compus în Tabara de Muzică de la Alba Iulia, de Cristian Tarcea și Alin Radu, de producție ocupându-se iRonic împreună cu echipa de producători de laDeMoga Music. Regizat de Alin Surdu, fiind o producție Red Clover Media, clipul o înfațișează pe Alessia în ipostaza de fată rea care încearcă să-l ademenească pe băiatul bun.

“Toamna aceasta se poartă fetele rele, fetele cu atitudine, care știu ce vor și nu le e teamă să ceară ce li se cuvine. Un sfat pentru băieți, cum spune și piesa: “În cuvinte puține, mișcă-te bine”, adica lăsați-vă conduși de fete și urmați-le pentru că ele știu cel mai bine cum să faca să meargă lucrurile într-o relație.”, a spus Alessia.

Alessia s-a implicat mai mult ca oricand în producerea acestui clip și a ales să lucreze cu cei mai buni oameni. “Am încercat să adun o echipa de oameni care să-mi înțeleagă viziunea și să-mi transpună ideile în realitate, astfel încât cei care urmăresc clipul, să descopere o altă latură a mea. Așă că am apleat la Geta Voinea Factory pentru o schimbare de look, stilistul Ștefan Sabău mi-a creat o imagine diferită aplincându-mi peste 200 de extensii de păr natural și nuanțându-mi părul un ombre de culoarea somonului, iar Georgiana Șerban mi-a făcut pentru clip, mai multe coafuri. De asemenea make-up artistul Larisa Bejan a știut cum să mă machieze în concordanță cu ținuta purtată și atitudinea pe care trebuia să o transmit.

De styling s-a ocupat Alexandru Simedru, tranformându-mă într-o “fată rea” veritabilă, și pentru că se spune “dă-i unei fete pantofii potriviți și va cuceri lumea”, Hannami Shoe mi-au creat, special pentru acest clip, două perechi de încălțări.

O fata este rea prin atitudine, look, dar și mișcări, așă că Rareș Ene s-a ocupat de coregrafie. În plus, unei fete rele nu-i lipsesc accesorile unice, așă că am ales câteva accesorii de la magazinul de trăznăii Smuff.ro.”, a completat Alessia.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.