FOTO Alexandra Ungureanu, ţinută de senzaţie la un eveniment monden

Alexandra Ungureanu este cu siguranţă una dintre artistele din România care mizează pe the sock value. La cel mai revent eveniment la care a participat cântăreaţa a făcut senzaţie cu mixul de haine ales.

Alexandra Ungureanu

Artista a apărut îmbrăcată într-o ținută inedită, culeasă parcă dintr-un câmp cu flori. Alexandra Ungureanu a optat pentru o creaţie Ana Novic, o fustă veselă, înflorată asortată cu un blazer atipic, din rafie. Elementul total original a fost creat de talentata Ana Novic și face parte dintr-o serie limitată de astfel de creații vestimentare de senzație, care va fi lansată abia în toamnă.

„Îmi place să încerc stiluri noi şi am încredere în oamenii cu care colaborez. Împreună cu Ana Novic şi stilistul meu am decis că această ţinută este perfectă pentru evenimentul de lansare a primei colecţii Ana Novic”, a declarat Alexandra Unugreanu.

Dacă în trecut, Alexandra, ne-a şocat de la culoarea părului, la coafurile foarte sofisticate şi s-a auto-proclamat anti-divă, iată că anul 2015 ne aduce o nouă faţă artistei din Oneşti. Imaginea ei a devenit mult mai feminină, însă ţinutele pentru care ea optează sunt speciale.

Alexandra Ungureanu in SAC

Ana Novic nu este străină de original, ea fiind singura creatoare de modă din România care a adus pe piața autohtonă rochiile pictate manual, acestea fiind realizate de pictorița Vera Holostencu. „După lansarea primei colecții, ‘1’, care e formată din rochii de seară extrem de senzuale, ca un omagiu adus femeii puternice, mă voi concentra pe o serie limitată de blazere total atipice, de un impact major. Am ideea de ceva vreme în minte și a fost o provocare. Am simțit că trebuie să fac ceva extravagant din acest material atipic. Iar când am realizat prototipul din rafie am avut-o exact pe Alexandra în minte. Am știut că ei i se va potrivi foarte bine!”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here