FOTO Alexia Talavutis face sport în fiecare zi

Alexia Talavutis din prima telenovelă muzicală românească „O nouă viaţă”, a prins gustul sportului încă din copilărie, când avea 4 ani, iar de atunci nu trece o zi fără să practice diferite activităţi sportive, care îi aduc bucurie şi echilibru în viaţă.

 Alexia Talavutis

Alexia dezvăluie, pe blog-ul său personal, secretul siluetei sale şi regulile de aur după care se ghidează: alimentaţia echilibrată, hidratarea, sportul, odihnă, relaxarea sia€¦ ziua de răsfăţ: „Încerc să mănânc sănătos şi echilibrat. Şase zile din săptămână mănânc carne la grătar, supe, salate, legume, fructe, cereale, lactate şi o zi pe săptămâna mănânc ce vreau, dar cu limită. Eu o numesc „ziua de răsfăţ” şi este ziua pe care o aştept toată săptămâna. Îmi place fresh-ul de grepfruit pentru că accelerează procesul de ardere a caloriilor, pe care care mi-l prepar singură acasă, iar când ies în oraş obsinuiesc să comand fresh-uri de fructe”.

Sportul are un rol important în viaţa Alexiei şi, fie că este vorba de jogging, fitness, dans, înot, tenis, plimbări prin parc, plimbări pe malul mării, în oraşul ei natal, Constanţa, sau escapade montane, actriţa din „O nouă viaţă” le practică pe toate cu plăcere şi entuziasm: „Merg la sală de 4 ori pe săptămâna. Antrenamentele de fitness sunt structurate pe zile, iar tot programul este stabilit de către trainer-ul personal. Cel mai mult îmi place să fac abdomene, aş face non-stop”. Odată cu venirea primăverii am reînceput să alerg. Merg de 3 ori pe săptămână să fac jogging în jurul Arenei Naţionale”.

A început cu baletul, iar puţin mai târziu „a făcut cunoştinţă” cu dansul sportiv, preferatul ei, de altfel şi singurul sport pe care l-a practicat la nivel de performanţă: „Fac sport de la 4 ani. Am trecut prin multe: balet, dans sportiv de performanţă, înot, arte marţiale, baschet, tenis, echitaţie şi momentan mă rezum la fitness, jogging şi dans. Dansul sportiv este preferatul meu pentru că reprezintă o îmbinare între sport, eleganţă şi emoţie. Am fost bucuroasă că de-a lungul proiectelor „Pariu cu viaţa” şi „O nouă viaţă” am avut nenumărate antrenamente şi repetiţii de dans alături de colegii mei din Lala Band”, spune Alexia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here