sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Alina Eremia și-a învins teama de înălțime în Zanzibar

FOTO Alina Eremia și-a învins teama de înălțime în Zanzibar

Alina Eremia, pe care telespectatorii Antenei 1 o pot vedea la masa juriului „Next Star“, alături de Pepe, Dorian Popa și CRBL, s-a întors de curând dintr-o minunată vacanță în Zanzibar.

alina eremia vancata zanzibar (6)

În cele zece zile petrecute departe de casă, Alina a vizitat locuri dintre cele mai frumoase, a practicat sporturile nautice și a vizitat rezervația de broaște țestoase din Prison Island. „Țestoasele sunt donate de insula Seychelles pentru insula Prison Island, iar cea mai bătrână dintre ele are 192 de ani”, spune Alina.

De asemenea, în Zanzibar, jurata de la „Next Star” a făcut parasailing pentru prima oară. „Mi-am învins frica de înălțime, a fost o senzație minunată”, mai spune ea.

Alina Eremia a fost impresionată de tot ceea ce a văzut în acest arhipelag situat lângă coasta de est africană. „Cel mai mult mi-au plăcut cultura lor și limba, care este melodioasă. M-au impresionat Stonetown și peisajele de aici care sunt absolut superbe“, mai spune jurata care-și dorește ca viitoarea sa destinație de vacanță să fie Cuba.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.