FOTO Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu şi-au botezat cea de-a doua fetiţă

Familia Ciucu a avut o duminică plină de “zâne” şi “prinţese”, alături de peste 200 de prieteni apropiaţi şi de 50 de copii veseli şi talentaţi, veniţi să petreacă la botezul Anei Raisa, fetiţa cea mică a cuplului Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu.

Botez Familia CiucuZiua de duminică, 18 septembrie 2016, a început dis de dimineaţă cu un program bine stabilit, dar foarte aglomerat. Soţii Ciucu şi fetiţele lor, Carolina şi Ana Raisa, aranjaţi impecabil pentru o zi atât de importantă, au avut de bifat o şedinţă foto în parc înainte de slujba religioasă.

Ceremonia de creştinare a micuţei Ana Raisa a avut loc la biserica din zona Pipera care poartă hramul Adormirea Maicii Domnului alături de membrii familiei şi de cei mai apropiaţi prieteni. În cristelniţă a fost turnat simbolic şi un strop din apa adusă de către designerul Alexandru Ciucu din Râul Sfânt, din Iordan, aşa cum a făcut şi la botezul primei sale fiice, Carolina.

Apoi au dat startul uneia dintre cele mai frumoase zile din viaţa lor. “Plecând de la desenele animate care îi plac Carolinei în această perioadă, am ales ca temă pentru botez “Zâne şi Prinţese”. De altfel şi mesele din sala petrecerii au avut astfel de nume, aşa că unii invitaţi s-au aşezat la una din mesele Elsa, Ariel, Belle sau Rapunzel. Cromatica am dorit să fie verde fistic, iar florile au fost roz cu alb, cu accente de roşu trandafir.”, povesteşte Alina Sorescu, mămica celor două prinţese Ciucu.

Printre cele peste 200 de persoane prezente la petrecerea de botez s-au numărat prieteni apropiaţi, familie, colaboratori tradiţionali, dar şi persoane publice. Astfel că Ana Raisa i-a avut alături pe Helmut Duckadam, Dana Rogoz, Cătălin Măruţă, Dan Cruceru şi Cristina Pocora, Oana Roman, Paula Chirilă, Roxana Ciuhulescu, Andrei Tudor şi Mihai Alexandru.

Cu toţii s-au delectat cu meniul internaţional, gândit în detaliu de Alexandru şi Alina, a cărui vedetă rămâne file-ul de somon cu creveţi la grătar, servit în nufăr de orez, noisette şi sparanghel cu unt de lămâie. Preparatul tradiţional de pe mesele invitaţilor care, după părerea soţilor Ciucu ar trebui “legiferat”, au fost sarmalele fără de care cei doi nu concept petrecere de nuntă sau botez.

Cel mai vesel şi colorat colţ a fost cel special creat pentru cei 50 de prichindei care s-au distrat şi au zburdat până la epuizare atât în grădina din faţa cortului Aristocrat, cât şi în sală, cu ajutorul animatorilor, a programului special prezentat de Gaşca Zurli şi a recitalului susţinut de picii talentaţi de la Atelierul de Muzică al Alinei Sorescu.

“Copiii aduc întotdeauna veselie şi candoare. Le-am pregătit micilor invitaţi meniuri speciale aşezate aproape de locul de joacă, un candy bar cu dulciuri irezistibile, un spectacol pe cinste, cu jocuri şi personaje îndrăgite de ei, dar şi un recital cu preferaţii Carolinei, Gaşca Zurli”, povestesc părinţii sarbatoritei.

Tortul a fost atracţia zilei pentru toţi invitaţii: “Un carusel în alb, roz şi auriu, potrivit unei petreceri cu prinţese din poveşti. Trebuie să recunosc că în alegerea lui a contat părerea Carolinei, surioara mai mare, care este fascinată de căluţii cu care prinţii le duc călare pe Albă-ca-Zăpada şi pe Frumoasa Adormită”.

Cel mai aglomerat şi boem spaţiu din sala de petrecere, desigur, după ringul de dans, a fost, ca şi în cazul botezului Carolinei, sora mai mare a sarbatoritei, colţul artistului desenator care a realizat live invitaţilor caricaturi care să le rămână acestora amintire dintr-o zi desprinsă din poveşti.

Momentul romantic al serii l-au oferit cei doi părinţi emoţionaţi, Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu, care au dansat pe melodia lor de suflet, “From this moment on” a preferatei Alinei, Shania Twain pe care au dansat şi la nunta lor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here