FOTO Ana Baniciu face sală cot la cot cu băieţii din Lala Band

Ana Baniciu, membră Lala Band şi actriţă în telenovela „O nouă viaţă”, de la Acasă TV, se antrenează în fiecare zi la sala de fitness, cot la cot cu băieţii din Lala Band.

Ana Baniciu

Ana Baniciu se menţine în formă prin sport şi o alimentaţie sănătoasă. Deşi practică din copilărie diferite sporturi, pasiunea pentru fitness i-a fost insuflată de băieţii din Lala Band, pe când se aflau în turneele prin ţară: „De sală m-am apucat în urmă cu aproximativ un an, când ne aflam în turneu cu Lala Band, şi băieţii din trupă, oriunde ne aflam, căutau sală şi făceau sport! Totul a pornit de la micile curiozităţi, am început să îi întreb cum se lucrează la diferite aparate. Exerciţiile la sală mi-au stârnit interesul atât mie, cât şi Alinei şi aşa ne-am apucat de sală cot la cot cu băieţii!”, povesteşte Ana Baniciu.

Interpreta Danei consideră că sportul este o activitate care nu trebuie să lipsească din viaţa nimănui: „Eu fac sport zilnic şi a devenit încet, încet un mod de viaţă. Sala de sport mă binedispune şi mă linişteşte, pot să îmi vărs toată tensiunea şi toţi nervii acumulaţi în timpul zilei! Sporturile mele preferate sunt înotul şi pe timp de iarnă, schiul. Îmi place să merg şi cu bicicleta, dar nu am una deocamdată, aşa că mă rezum la bicicletele din sală”.

Odată cu venirea primăverii, Ana Baniciu a exclus din alimentaţie pâinea: „Consider că o alimentaţie echilibrată este foarte importantă! Nu-mi lipsesc din meniu alimentele sănătoase, supele, peştele, sălăţele, sucurile naturale… Am renunţat de o lună la tot ce înseamnă prăjeală şi pâine şi mă mândresc cu asta”, adaugă Ana.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here