FOTO Anamaria Ferentz, crăciuniţă sexy pe plajele din SUA

A fost ziua ei şi a fost sărbătorită de prietenii din America în oraşul ei favorit de la malul oceanului Pacific: Sânta Barbara. Anamaria Ferentz a profitat astfel de ocazie şi a realizat pe plajă o veritabilă şedinţă foto, îmbrăcată în Crăciuniţă. 

anamaria-ferentz-21122015-1Ferentz s-a pregătit temeinic pentru Crăciun, pe care anul acesta îl va petrece în America, departe de casă, şi a lansat şi un colind, “One Toy Soldier” (Enya cover), care transmite un mesaj special.

“De ziua mea, deşi iniţial am zis că fac mare petrecere mare, am preferat să îmbin plăcutul cu utilul şi anume să muncesc. Dar, nu oriunde ci în oraşul meu favorit, de la malul oceanului Pacific: Sânta Barbara. Am făcut o şedinţă foto de sărbători, să pot oferi pe lângă piesa nouă şi poze noi, mai ales că am primit cadou de la mama mea un superb costum de Crăciuniţă, pe care trebuia să îl folosesc neapărat! Plus şosetele roşii care au făcut mare senzaţie…”, povesteşte Ferentz, care a înregistrat o piesă de suflet de Crăciun, “One Toy Soldier”.

“De mult timp îmi doresc să fac un întreg album de colinde şi sper ca anul viitor să mă apuc de lucrat la el în ianuarie, să fie gata până în noiembrie când trebuie difuzat. Ideea mi-a venit când mi s-a propus să fac nişte cover-uri pentru Sony-US, să fie plasate în reclame şi filme. Marea mea dragoste este muzica, iar de sărbători şi dintotdeauna mi-am dorit să înregistrez aşa ceva. Am ales această melodie deoarece are un mesaj mai mult decât special… şi mă autoidentific cu soldăţelul de jucărie, dorind întotdeauna să fac copiii fericiţi”, a mai adăugat artista.

Anul acesta, Anamaria Ferentz va petrece sărbătorile în America. “Deşi speram să-mi vină familia în vizită de sărbători, au amânat şi de această dată, aşa că voi face Crăciunul acasă cu Supai, căţelul meu năstruşnic, şi cu prietenii.Voi încerca să gătesc şi câteva specialităţi: salată de boeuf fără”boeuf”, ouă umplute şi poate tort Tiramisu…Sarmalele le cumpăr gata făcute, vegetariene, de la supermarketul european.De Revelion cânt în San Francisco, în Bay Area, cine este interesat să vină găseşte afişul, adresa şi toate detaliile pe pagina mea de Facebook. Voi fi acolo până pe 3 ianuarie 2016. Vă doresc pace în suflete, sănătate, bucurii şi distracţie frumoasă! Vă iubesc!”, a mai completat Anamaria Ferentz.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here