FOTO Andreea Bălan a ales căruciorul pentru fetiţa ei

Andreea Bălan se apropie cu paşi repezi de ziua în care va aduce pe lume primul său copil, o fetiţă. Dacă artista nu s-a decis încă ce nume va purta micuţa, s-a hotărât foarte repede la căruciorul cu care îşi va plimba copilul.Dan Cruceru si Andreea Balan

Pentru că şi-a dezvoltat un business cu produse pentru copii, deschizând între timp şi un showroom, cu scaune de masă, espressoare de lapte şi cărucioare de ultimă generaţie pentru copii, Dan Cruceru i-a recomandat artistei un cărucior perfect pentru fetiţa care urmează să se nască.

Andreea Balan 12072016

„A fost dragoste la prima vedere. De cum a intrat în show-room, Andreea s-a îndrăgostit de un cărucior Mutsy Igo, o limuzină a cărucioarelor, dotat cu foarte multe inovaţii-suspensii, saltea cu spumă cu memorie, sistem de pliere revoluţionar. Nici n-a mai contact că modelul are, precum culoare, o combinaţie de alb cu albastru. Andreea l-a ales pe acesta, deşi va avea o fetiţă. A spus clar că, dacă mămica s-a îndrăgostit de el, şi bebeluşa se va simţi minunat. Nici nu va fi altfel, pentru că este, poate, cel mai bun cărucior din lume“, a spus Dan Cruceru.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here