luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Andrei Ştefănescu, speriat de cutremur pe Riviera Italiană: „N-am mai simţit...

FOTO Andrei Ştefănescu, speriat de cutremur pe Riviera Italiană: „N-am mai simţit de mult adrenalina unui asemenea incident“

Andrei Ştefănescu s-a întors de curând dintr-o vacanţă de vis petrecută în Cinque Terre, regiune situată pe coasta stâncoasă a Rivierei Italiene.

IMG-20160628-WA0009

Andrei a fost însoţit de iubita sa Antonia şi de un bun prieten al celor doi. Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza şi Monterosso al Mare sunt cele cinci localităţi absolut superbe pe care cei trei le-au bătut cu piciorul în lung şi-n lat, pe parcursul mai multor zile.

„M-a impresionat totul acolo. Locul de vis cu peisaje rupte parcă din poveşti, munţii care se pierd în mare… Este impresionant să ai în acelaşi loc şi marea şi muntele, să asculţi valurile privind pădurea şi munţii. Oamenii sunt extrem de relaxaţi, trăiesc o altfel de viaţă. Aproape tot timpul ei merg pe bicicletă, de aceea poate şi aerul incredibil de curat. Mâncarea este aproape în totalitate bio, provenită din culturi proprii. Măsline, lămâi, toate sunt la discreţie. Am mâncat multe brânzeturi deosebite, prosciutto, care este senzaţional, şi multe specialităţi de salam. Pizza este senzaţională, la fel şi fructele de mare. De asemenea, am remarcat străzile lor impecabile. Există tuneluri prin munte, lungi de patru sau cinci kilometri, în care asfaltul este mai bun decât cel de pe pistele de decolare de pe aeroportul Otopeni. Regiunea aceasta mi s-a părut un loc ca de pe o altă planetă“, a spus Andrei Ştefănescu.

În vacanţa din Italia, Andrei Ştefănescu a trăit şi experienţa unui cutremur. „L-am simţit în camera de hotel, în timp ce mă odihneam după-amiază. M-am speriat puţin, dar a trecut şi am avut o zi frumoasă după aceea. Oricum, nu mai simţisem de mult adrenalina unui asemenea incident“, a încheiat artistul.

 

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.