FOTO Anthony Icuagu a dezvăluit secretul prin care a slăbit 12 kilograme: „N-am ţinut dietă“

De când se ştie, Anthony a avut grijă de aspectul său fizic. Anul trecut, însă, a suferit o accidentare la umăr, aşa că a fost forţat să îşi petreacă o perioadă destul de lungă departe de sala de fitness. În plus, programul foarte încărcat i-a dat complet viaţă peste cap, rezultatul fiind 12 kilograme în plus.

anthony-1

„Haideţi să vă spun o poveste: cum mi-am schimbat eu viaţa pentru totdeauna! Anul trecut eram cu totul alt om. Aveam vreo 12 kilograme în plus şi nu mă simţeam deloc bine cu ele. Mâncam pe fugă, când şi ce apucam, nu mai făceam mişcare, aşa că mă dădusem rău peste cap. Gândul că urma să schimb prefixul, făceam 80 de kilograme, mă speria rău, aşa că m-am decis să-mi schimb stilul de viaţă“, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

anthony-gras-slab

30 de ani şi 80 de kilograme erau două cifre care nu se potriveau deloc pentru Anthony, aşa că artistul nu a stat pe gânduri şi a luat măsuri. „Nu am ţinut dietă, chiar aş putea spune că am slăbit mâncând. Bag orice, în afară de sucuri, pâine, dulciuri şi junk food. Nu am rupt sala în două, ci m-am dus des, am lucrat cu greutăţi mici şi am băgat mult cardio. În şase luni am slăbit 12 kilograme, dar credeţi-mă, le simt din plin. Plus că nu mai am tonusul muscular al unui mare jeleu. Unde mai pui că am energie şi chef de viaţă. Deci se poate“, a încheiat cântăreţul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here