FOTO Artişti noi în „O nouă viaţă“, continuarea serialului „Pariu cu viaţa“

“O nouă viaţă”, prima telenovelă muzicală românească, care va avea premiera pe 2 februarie, de la 20.30, la Acasă TV, aduce pe micile ecrane nume noi, tineri extrem de talentaţi la muzică, actorie şi dans, descoperiţi la casting: Miruna Iova, Alexandra Năftănăilă, Sorana Păcuraru, Miruna Mănescu, Ştefan Hitruc, David Hences, Alex Nicolae.

Miruna Manescu - O noua viataAlexandra Năftănăilă va fi Sandra, o fată talentată, frumoasă, care visează la o carieră muzicală: “Este prea tăcută pentru lumea gălăgioasă a showbiz-ului şi nu reuşeşte să lege prietenii cu fetele din jurul ei. Începe să se gândească în secret, tot mai mult la o carieră solo în drumul spre succes. Dacă va reuşi să se impună şi să devină cunoscută şi apreciată de public, telespectatorii vor afla urmărind O nouă viaţă”.

Ştefan Hitruc îl interpretează pe Edy, băiatul nou de la şcoală care se îndrăgosteşte de Anca (Criss), dar care ascunde un mare secret: “Are 20 de ani, a umblat mult prin străinătate cu părinţii lui şi are un aer misterios, care-l face să fie irezistibil. Edy se apropie de Anca pe care o face să creadă că e singurul care-i poate înţelege sentimentele, se transformă în prietenul ei care o ajută când are nevoie şi se îndrăgosteşte de ea, însă Edy este în şcoală cu o misiune precisă”.

Cea mai bună prietenă a Ancăi este Lara, interpretată de Miruna Iova. Din perspectiva profesorilor, Lara este o elevă model, însă pentru colegi este doar o tocilară arogantă: “Anca o simte şi o înţelege cu adevărat. Cele două fete devin bune prietene, îşi spun toate secretele şi se ajută la nevoie. Însă Lara se îndrăgosteşte de Edi, care o doreşte pe Anca, ceea ce riscă să le afecteze prietenia”.

Până să devină prietenul şi colegul de apartament al lui Vlad (Vlad Gherman), David (David Hences) cântă la vioară pe stradă pentru a strânge bani pentru tratamentul său: “Vlad îl găseşte pe stradă şi este impresionat de muzica lui. Din banii câştigaţi, îşi cumpără mâncare şi doza zilnică de insulină. Impresionat de suferinţa lui David, Vlad îl ia în garsoniera lui. Între cei doi se leagă o relaţie de prietenie”, spune David Hences.

Sorana Păcuraru o interpretează pe Sorana, o tânără care iese în evidenţă printr-un look provocator. Cum va reacţiona în momentul în care se va lupta cu o prietenă pentru acelaşi băiat?: “Băieţii au o oarecare teamă faţă de ea. În realitate, este o fire sensibilă care doreşte afecţiune şi dragoste. Poate fi o prietenă de încredere, dar şi cel mai mare duşman”, spune Sorana Păcuraru.

Alex Nicolae este Bobo, “elevul” lui Cristi (Rapha Tudor), un tânăr deştept, dar foarte timid care nu are încredere în el: “Îşi doreşte să se simtă bărbat şi să poată fi iubit de femei pasionale. Deşi încearcă, nu reuşeşte să-şi găsească parteneră, dar e foarte conştiincios şi urmează toate sfaturile lui Cristi”.

Miruna Mănescu îi dă viaţă secretarei Vivi, o fată care ştie ce vrea şi face orice să obţină ce-şi propune: “Este angajată de Andrei la studio, dar nu se dă la o parte să flirteze cu şefii. Renunţă la principii pentru a ajunge o cântăreaţă cunoscută”.

3 COMENTARII

  1. Imi place serialul O noua viata !!!! Eu vreau sa stiu cum o cheama pe fata care e cu cristi in o oua viata fata aia rebela cu paru colorat si pe o parte cheala . Va rog imi puteti da numarul si imelul ei de facebook ca vreau so bag la prieteni daca nu puteti imi dati numa numele ei bine

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here