FOTO Artiştii au umplut internetul cu pozele unui straniu băieţel albastru, Kori Gent

De câteva zile, internetul este plin de vedete din lumea muzicii şi a radioului care se pozează cu un straniu băiat albastru care susţine că îşi caută iubită. Mesajele lui Kori Gent către iubita lui Kori Lady au adunat mii de like-uri şi sute de share-uri, deşi nimeni nu ştie despre ce este vorba.

Ruby Kori


Ruby, Dorian Popa, Andreea Bălan, Deepside Deejays, Nadir, Jo, Uddi, Aurelian Temisan, Cosmin Selesi, George Hora, Kamelia Hora, Cristi Stanciu, Bogdan şi Shurubel de la Radio 21 sau George Zafiu şi Vlad Petreanu de la Europa FM susţin cu toţii că ştiu povestea băieţelului albastru care îşi caută iubită şi tocmai de aceea vor să-l ajute.

Deşi nu vor să dezvăluie care-i treaba cu Kori Gent, vedetele spun că băieţelul albastru le-a lăsat mesaje despre cât de important este să comunici cu persoana iubită şi să dezvolţi o relaţie bazată pe o comunicare autentică.

Dată fiind conexiunea tuturor cu muzica, e foarte posibil ca băieţelul albastru să aibă legătură tot cu muzica, însă artiştii refuză să facă orice comentariu şi susţin că surpriza va fi dezvăluită în curând şi că va plăcea tuturor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here