FOTO Cat Music a premiat cele mai virale videoclipuri din ultimul an

Joi, 11 iunie, în cadrul petrecerii organizate de Cat Music şi ICEEFest, a avut loc gala de premiere a celor mai virale videoclipuri de pe canalul de YouTube al Cat Music.

Elena Gheorghe cat music viral

Premiul ‘Viral Music Video’ a mers către şase dintre cele mai viralizate videoclipuri ale artiştilor Cat Music. Pe scena “Viral Music Night” au urcat, pe rând, Randi, Uddi şi Nadir cu hitul “Prietena ta”, care are în prezent peste 19 milioane de vizualizări, Adda cu hitul “Nu plânge, Ana” (peste 13 milioane de vizualizări), Shift cu hitul “Avioane de hârtie” (peste 13 milioane), Ruby cu hitul “Nu pune la suflet” (peste 18 milioane de vizuălizari), Elena Gheorghe şi Glance cu hitul “Mamma Mia (He s italiano)” (peste 22 milioane de vizuălizari) şi Delia cu hitul “Pe aripi de vânt” (peste 23 de milioane de vizualizări).

Ruby cat music viral

Evenimentul Viral Music Night by Cat Music a fost prezentat de actorul şi stand-up comediantul britanic Jeff Leach şi s-a încheiat cu un recital live al trupei FreeStay şi cu un mix al DJ-iţei Bianca Linta.

Adda cat music viral

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here